Mijatović podučio Borenovića: “To što pokušavaš po stoti put biti veći Srbin od Dodika ne ide brate”

0

Vojin Mijatović poslao je oštru poruku Branislavu Borenoviću poručivši mu da to što pokušava po stoti put biti veći Srbin od Dodika ne ide kao i da mrak se ne može pobijediti mrakom već svjetlom, populizam se ne može pobijediti populizmom već istinom, mržnja se ne može pobijediti mržnjom već ljubavlju!

Mijatovićevu objavu prenosimo u cjelosti:

Moj Borenoviću, to da je Dodik prevarant i da koristi priču oko nezavisnosti Republike Srpske za radi političkog preživljavanja to znamo viš svi!

Međutim postaje zabrinjavajuće da ti kao jedan od predsednika stranaka koje su u opoziciji nemate nista drugačiju politiku!

Borenoviću šta god da uradite ne možete biti veći Srbi od  Dodika hajde jednom da to shvatite!

Hajde da shvatite da ljudima ne trebe nikakva “srpska” politika već životna politika!

Od tebe i mene se očekuje da počnemo novu politiku koja znači život, ekonomiju, jačanje oba entiteta i države u kojoj živimo! Obaveza naše generacije Borenoviću je saradnja i mir, a ne nebuloze o otcepljenjima i novim sukobima!

Branislave jasno je kao dan da ovkave politike žive i u Banja Luci i Sarajevu, ali se na ovaj način ne mogu pobediti, nije poenta da ti postaneš veći Srbin od Dodika ili Denis Bečirović postane veći Bošnjak od Bakira, poenta je da počnemo živeti kao ljudi !

Mrak se ne može pobediti mrakom već svetlom, populizam se ne može pobediti populizmom već istinom, mržnja se ne može pobediti mržnjom već ljubavlju!

Na kraju to što pokušavaš po stoti put biti veći Srbin od Dodika ne ide brate, već ide ona narodna “Čime se pametan stidi, budala se ponosi!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here