24.02.2024.
HomeNovostiKako je moguće da je Elvis Ćustendil, policajac kojem je ranije oduziman...

Kako je moguće da je Elvis Ćustendil, policajac kojem je ranije oduziman pištolj, nastavio raditi u policiji i na kraju iz službenog pištolja ubio Amru Kahrimanović?

Bosnu i Hercegovinu je sinoć potresao novi slučaj femicida – pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil je s više hitaca iz pištolja usmrtio Amru Kahrimanović u Tuzli.

Kako saznaje portal “Avaza”, Ćustendil je iz službenog pištolja ubio Kahrimanović. Pištolj je pronađen kod njega prilikom hapšenja.

Kako smo još sinoć objavili, Ćustendil je imao psihičkih problema, te se često svađao s kolegama. Pištolj mu je oduziman više puta, a također je privođen na otriježnjenje zbog alkohola.

Ćustendil je u alkoholisanom stanju pucao u Kahrimanović, a svemu je prethodila svađa. Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu zbog Kahrimanović, to odbio. Nakon toga, došlo je do prepirke između nesretne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil izvadio pištolj i ispalio više metaka u nesretnu ženu.

Postavlja se pitanje komesaru MUP-a TK Dževadu Kormanu kao i ministru unutrašnjih poslova TK Hajrudinu Mehanoviću, kako Ćustendil, kojem je i ranije oduziman pištolj, te se znalo da ima psihičkih problema, nije bio suspendiran. Također, jedno od ključnih pitanja je i ko će snositi odgovornost za ovaj stravičan zločin.

Podsjećamo, nezvanično, Ćustendil i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mjesecima dolazio u lokal zbog Kahrimanović, što su potvrdili brojni svjedoci.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti