21.07.2024.
HomeNovostiU saobraćajnoj nesreći kod Brčkog poginuo maloljetnik

U saobraćajnoj nesreći kod Brčkog poginuo maloljetnik

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u naselju Prutače kod Brčkog smrtno je stradao 17-godišnji vozač mopeda, dok je njegov saputnik zadobio teške tjelesne povrede.

– U četvrtak u 11:41 sati Policiji Brčko distrikta BiH je prijavljeno da se u naselju Prutače dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su sudjelovali moped i jedno putničko motorno vozilo i u kojoj ima povrijeđenih osoba.

Odmah nakon zaprimanja prijave, policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su izašli na mjesto događaja i izvršili uviđaj pod nadzorom dežurnog tužitelja Tužilaštva Brčko distrikta BiH i utvrdili da su u saobraćajnoj nesreći sudjelovali moped i motorno vozilo marke “Citroen”, kojom prilikom je smrtno stradao vozač mopeda rođen 2006. godine, dok je putnik na mopedu, osoba inicijala A.A. rođen 2000. godine zadobio teške tjelesne povrede – saznaje se iz Policije Brčko distrikta BiH.

Uzroci navedene saobraćajne nesreće bit će poznati nakon što se utvrde sve okolnosti pod kojima se ista dogodila, dodaje se u policijskom izvještaju.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti