16.06.2024.
HomeNovostiTrovanje tabletama je uzrok smrti studentice Adise Ataković iz Tuzle

Trovanje tabletama je uzrok smrti studentice Adise Ataković iz Tuzle

Zastoj srca uslijed uzimanja velike količine medikamenata, odnosno trovanje tabletama, uzrok je smrti 23-godišnje Adise Atiković iz Tuzle, čije je beživotno tijelo pronađeno prošlog tjedna, potvrđeno je za Klix.ba.

Smrt studentice četvrte godine Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli šokirala je bosanskohercegovačku javnost, a beživotno tijelo pronađeno je u šumskom predjelu naselja Ilinčica, dan nakon što je obitelj policiju obavijestila o njenom nestanku. Pored Adisinog tijela na kojem nisu utvrđeni tragovi nasilja, a koje se nalazilo u njenom automobilu marke Ford Fiesta, pronađena je veća količina tableta, što je ukazivalo na moguće samoubojstvo. Postupajući tužitelj naredio je obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a na kraju je i potvrđeno da je riječ o samoubojstvu. “Obducent nam zvanično još uvijek nije dostavio nalaz, ali je obavjestio tužitelja da je smrt nastupila zbog zastoja srca usljed uzimanja velike količine medikamenata, odnosno riječ je o trovanju tabletama”, kazao je za  glasnogovornik Tužiteljstva TKAdmir Arnautović.

Dvadesettrogodišnja Adisa Atiković sahranjena je protekle subote, a na vječni počinak u nevjerici su je ispratili članovi obitelji, rodbina, prijatelji i kolege sa fakulteta. Podsjećamo, 23-godišnja djevojka od kuće se udaljila u ponedjeljak uvečer 31. svibnja, a posljednji put je locirana u svom automobilu jedan sat iza ponoći u živiničkom naselju Ciljuge. Osim policije, za njom su tragali još i članovi obitelji, prijatelji i Interventna služba spašavanja iz Živinica, ali nažalost njeno tijelo je pronađeno u šumskom predjelu Ilinčice u srijedu u poslijepodnevnim satima. Razlozi zbog kojih se mlada djevojka odlučila na samoubojstvo za sada nisu poznati.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti