21.06.2024.
HomeSvijetTramp dramatično najavio: Uhapsit će me u utorak!

Tramp dramatično najavio: Uhapsit će me u utorak!

Bivši američki predsjednik Donald Tramp (Trump) tvrdi da će biti uhapšen u utorak zbog navoda da je platio porno glumici Stormi Denijels (Stormy Daniels) da šuti o njihovoj navodnoj aferi.

Navodno joj platili da šuti

Trampovi advokati navodno su platili Denijelsovoj da šuti prije šest godina, a njujorški tužioci razmatraju da li ima osnova za podizanje optužnice, prenosi Daily Mail.

Tramp je na svoj medijskoj platformi rekao da će kancelarija tužilaštva na Menhetnu da ga uhapsi u utorak zbog ovih navoda.

On je rekao da je riječ o političko motivisanoj akciji jer je, kako tvrdi, priča o njegovom novcu “stara”, i pozvao je svoje pristalice na proteste.

Najavio svoje hapšenje

Takođe je pozvao svoje sljedbenika da protestuju zbog navodne optužnice.

– Vodeći republikanski kandidat i bivši predsjednik SAD biće uhapšen u utorak sljedeće sedmice. Protest, vratimo svoju zemlju – naveo je Tramp velikim slovima u obraćanju pristalicama na mrežu Truth.

Tramp je ponovo naglasio da nije počinio nikakvo krivično djelo. Naveo je i da je kampanju protiv njega u velikoj mjeri finansirao Džordž Soroš (George Sorosh).

Stormi Denijels je tvrdila da je imala aferu s Trampom 2016. godine i da je primila 130.000 dolara kako bi to prešutjela tokom njegove predsjedničke kampanje 2016. godine.

Njen advokat rekao je u srijedu da se njegova klijentkinja sastala sa tužiocima Menhetna i da je spremna da svedoči na svakom suđenju kao svjedok.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti