-0 C
Tuzla
30.01.2023
Home Novosti Pitanja dana: Da li tri seoske varalice mogu postati europejci samo zato...

Pitanja dana: Da li tri seoske varalice mogu postati europejci samo zato što su se slikali kraj klavira? Gdje su sakrili gusle?

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras u Beogradu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika i predsjednika HDZ-a BiH i zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda BiH Dragana Čovića, objavljeno je na zvaničnom Instagram nalogu “budućnostsrbijeav”.

Sudeći prema fotografijama, trojka je bila dobrog raspoloženja, samo je pitanje čemu su nazdravljali političari čije loše otvorene ili skrivene namjere prema BiH nisu ništa novo. Čović je na svom Twitter nalogu postavio fotografije i naveo da je riječ o nastavku “regionalnih razgovora o EU integracijama i ekonomskom oporavku Zapadnog Balkana te daljnjem razvoju bilateralnih odnosa, kao i razgovor o 25. godišnjici Dejtonskog sporazuma i zaštiti ustavnopravnog poretka BiH”.

Nešto ranije na ovo beogradsko druženje je reagovao predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

– Vidimo srpsko-hrvatsko udruživanje, Dodik i Čović su kod Vučića, nije pozvao trojicu. Nisu to dobre poruke Bošnjacima i bh. patriotama. Ništa od toga nije slučajno – kazao je Izetbegović.

Ipak, pitanje dana je: Da li tri seoske varalice mogu postati europejci samo zato što su se slikali kraj klavira? Ipak im bolje stoje gusle, zar ne?