Novi trend u Srbiji: Nakon dojava o eksplozivnim napravama u avionima, danas dojave o bombama u čak četiri tržna centra

0

Čak četiri dojave bombi “odjeknule” su danas u Srbiji u posljednjih sat vremena, i to tri u najprometnijim tržnim centrima u Beogradu i jednom tržnom centru u Nišu.

Tržni centri “Galerija”, “Rajićeva” i “Merkator” u Beogradu evakuisani su danas zbog dojava o bombi, rečeno je Tanjugu u MUP-u.  TC “Galerija” evakuisan je oko 14 sati, a odmah zatim počela je i evakuacija posjetilaca iz TC Rajićeva.

Kontradiverzione ekipe su na terenu i pretražuju objekte. Posjetioci su otišli, ali sat vremena od evakuacije svi zaposleni u TC “Galerija” stoje ispred ovog tržnog centra.

Obezbjeđenje u “Galeriji” govori ljudima da se sklone dalje od ulaza, odnosno da pređu na drugu stranu ulice, javlja reporter Blica sa lica mjesta.

Ispred “Galerije” se nalaze četiri policijska vozila i jedan saobraćajac koji ne dozvoljava da se uđe u ovaj tržni centar.

Oko 14 sati prijavljeno je anonimno da je postavljena bomba u TC “Delta planet” na Bulevaru Nemanjića u Nišu nakon čega je tržni centar evakuisan, a ekipe protivdiverzione zaštite su na terenu i vrše provjeru.

Kako “Blic” nezvanično saznaje anonimna dojava upućena je putem maila Delta planetu, a također je upućen anoniman poziv niškoj polici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here