24.07.2024.
HomeNovostiNazovi Kragujevac radi ubistva: Otkriven ubica Škaljarca na Zrću

Nazovi Kragujevac radi ubistva: Otkriven ubica Škaljarca na Zrću

Osumnjičeni za ubojstvo Gorana Vlaovića (28) je Duško Tanasković (28) iz Kragujevca koji je inače na tjeralici crnogorske policije.

Kako smo doznali od njegova branitelja, odvjetnika Vinka Gulišije kojeg je angažirala obitelj Tanasković, na policiji neće iznositi svoju obranu i branit će se šutnjom.

Na popularnoj plaži oko šest sati ubijen je crnogorski državljanin Goran Vlaović. Jutarnji je došao u posjed snimke na kojoj je zabilježen sami atentat. Na snimci se tako može vidjeti kako se muškarac u bijeloj kapi, crnoj majici dugih rukava i sivim hlačama s leđa prišuljao dvojici muškaraca i zatim u glavu jednog od njih ispalio hitac iz vatrenog oružja.

Odmah nakon toga jasno se vidi i kako napadač bježi sa scene zločina. Čini se kako muškarac koji je bio u pratnji ubijenog nije isprva shvatio u čemu se radi. Sve se to odvijalo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja jedan dio ljudi se razbježao dok su drugi, nakon što se napadač udaljio, krenuli pružiti pomoć muškarcu koji je ležao na tlu.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti