22.07.2024.
HomeUncategorizedMilanovićeve urnebesne izjave: Plenković je aludirao da sam ovisnik, ja nemam ni...

Milanovićeve urnebesne izjave: Plenković je aludirao da sam ovisnik, ja nemam ni novaca za kokain

PREDSJEDNIK Zoran Milanović iz Iloka je uzvratio premijeru Andreju Plenkoviću koji ga je nazvao piromanom koji se pravi da je vatrogasac.

TEKSTUALNI PRIJENOS

“Još jednom pozivam da kaže kako sam ja to 2016. sijao mržnju i agresiju”, počeo je Milanović.

Novinari ga pitaju o Plenkovićevoj današnjoj izjavi u kojoj je rekao da ga Milanović podsjeća na piromana koji se prerušio u vatrogasca.

“On je puno vremena proveo na kroasanima u Parizu i Bruxellesu, to je taj doseg smišljanja. Piroman, vatrogasac. To znači da me drži odgovornim za napad?” rekao je Milanović.

“Plenković je kao herojski zec”

“Mi se ne prepucavamo. Ponaša se upravo suprotno. Kao herojski zec koji je proveo zadnju već u ognjici i smislio da će sazvati koordinaciju za domovinsku sigurnost, to je paratijelo”, kaže.

“Mogao bih ja početi sazivati generale, šefove SOA-e, donositi neke blesave zaključke i još doprinijeti kaosu u Hrvatskoj. Priča o nekim sanitarnim koridorima. Škoro može biti ovakav i onakav, ali mislim da nije terorist. Mislim da glumata i mogao je to jače osuditi, ali nije terorist. Ne može biti takav rječnik”, rekao je.

“Predsjednik vlade, 56-godišnji muškarac, aludirao je da sam ovisnik o kokainu. To može samo low-life”

“Kad se hoću nekome narugati, kažem da je plameni jazavac. Predsjednik vlade, 56-godišnji muškarac, aludirao je da sam ovisnik o kokainu nazvavši me šmrkavcem. To je inspiracija iz septičke jame interneta. Ja imam respiratorne probleme cijeli život, to može samo low-life izjaviti”, kaže Milanović.

“Rekao je da sam piroman, što to znači, da sam ja nahuškao napadača? U Bruxellesu se Plenković razgoropadio kao herojski zec”, govori Milanović.

“Prvo je rekao da ne treba sjednica VSN-a, a drugi dan da nas napadaju jednorozi i gušteri”

“Premijer je rekao da se zemlja radikalizira i zato sam predložio sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost. Ok, on to ne želi, on je odbio Hrvatsku, ne mene. Prvo je rekao da ne treba sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost, a drugi dan je rekao da nas napadaju jednorozi i gušteri”, kaže.

“Odakle novinarima da se premijer sastao s predstavnicima DORH-a? Od mene. Ne možeš mi raditi iza leđa!” govori Milanović, ciljajući na Plenkovićev sastanak o objavi snimke.

“Premijer se pravi lud, a ja nemam ni novaca za kokain”

“Prepucavanje? Ne, ne, ne. Stanite, polako. Nema prepucavanja. Ja ponudim suradnju, premijer se pravi lud, i onda me optuži da kuham cijelu priču. Kako biste vi reagirali?!” nastavlja Milanović i dodaje da se Plenković “pravi grbav”.

“On je isplazio jezik Hrvatskoj, to je bilo beljenje. On je rekao da će sazvati svašta nešto, da će se boriti protiv radikalizacije, valjda dimnim signalima i metlama i da će napraviti sanitarni kordon. Pazite, sanitarni kordon”, rekao je predsjednik.

“Ja za kokain nemam ni novaca”, kaže Milanović, ponovno se referirajući na svoju raniju izjavu da je Plenković aludirao da je on ovisnik o kokainu.

“Da pozovem vojsku da radimo roštilj? On je HDZ-ovce vodio na maturalac”

“Kakva je koordinacija za domovinsku sigurnost? Da ja sazovem svoju koordinaciju? Da pozovem vojsku da imamo roštilj?” dodaje.

“On je furao HDZ-ovce na maturalac challengerom u Finsku. To je jedna fintica. Poruka Plenkoviću, ako možeš – leti, to je dobro i za strah i za živce”, rekao je Milanović.

Kaže da ga je netko prijavio da je išao helikopterom na sprovod supruge Josipa Manolića.

“Ćorić je mađarski potrčko, slao mi je CV dok sam bio premijer. Ja sam za njega gospodin predsjednik hrvatske države”

Ministra Tomislava Ćorića je nazvao mađarskim potrčkom. Dodao je i da mu je Ćorić, dok je bio premijer, slao svoj CV preko Davora Bernardića, a da je onda, kad mu to nije prošlo, otišao u HDZ. “Htio je promociju, a ja nisam htio dotepence”, rekao je Milanović.

“Za Plenkovića sam Milanović, a za Ćorića sam gospodin predsjednik hrvatske države”, kazao je Milanović.

“Baš me zanima u kojoj je on koloni bio i u kojem šatoru. I kojoj koloni stvarno pripada”, dodao je.

“Ćiriličari su rekli da mi je tata sudjelovao u ubojstvu Brune Bušića, a Plenković im je išao u šator”

“Ćiriličari su rekli da mi je tata sudjelovao u ubojstvu Brune Bušića na televiziji, voditelj nije ni trepnuo. A on (Plenković op. a.) im je otišao u šator”, zaključio je Milanović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti