20.04.2024.
HomeNovostiU eksploziji terenca u Beogradu ubijen Strahinja Stojanović, ranije na njega pokušan...

U eksploziji terenca u Beogradu ubijen Strahinja Stojanović, ranije na njega pokušan atentat na isti način

Strahinja Stojanović koji je danas teško povrijeđen u eksploziji vozila preminuo je, prenose beogradski mediji. Podsjećamo, na Novom Beogradu danas oko podne dogodila se eksplozija u kojoj je uništen terenac BMW X5. Automobil je odletio u zrak dok je bio u pokretu.

U eksploziji za koju se vjeruje da je daljinski detonirana, pored Stojanovića povrijeđena je i državljanka Kolumbije 45-godišnja Sonja Suarez Gomez.  Njih dvoje su prevezeni u Urgentni centar, naveli su iz ove zdravstvene ustanove za “Blic”.

Prethodno, pojedini mediji prenijeli su da su Stojanoviću amputirane obje noge. Sudeći prema Instagram profilu ove Kolumbijke, Stojanović i ona su bili u emotivnoj vezi već izvjesno vrijeme.

Stojanovićeva partnerka je na ovoj društvenoj mreži posljednjih mjeseci intenzivno objavljivala slike sa njim sa različitih putovanja. Na fotografijama se vidi da je par uživao u luksuzu, pa se vide skupa kola, hoteli, hrana i piće. Gomezova je objavila fotografije sa Stojanovićem iz Beograda, ali i sa Kopaonika i Zlatibora.

Podsjećamo, Strahinja Stojanović je već bio u turbulentnoj emotivnoj vezi sa misicom iz Španije Olat Bilbao Gonzales. Ona je povrijeđena u eksploziji automobila kod Galenike koja je, po svemu sudeći bila namjenjena njemu, ali je on prošao nepovrijeđen jer se baš u tom trenutku vratio do stana po mobilni telefon.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti