01.03.2024.
HomeNovostiTV manipulacija: Beograd gori, a Vučić se češlja

TV manipulacija: Beograd gori, a Vučić se češlja

U trenutku kulminacije protesta sinoć u Beogradu, sukoba demonstranata i policije ispred Skupštine grada, dok je Beograd “gorio”, samo nekoliko minuta hoda od epicentra događaja, na Radio-televiziji Srbije – opet su se počešljali.

Popularna serija je reprizirana u više navrata na spomenutom programu, baš u vrijeme kada su se hiljade građana okupile tražeći poništenje izbora i raspisivanje novih, mještani sela Rekovac u seriji “Selo gori, a baba se češlja” zabavljali je gledatelje nacionalne televizije. Neki su na Twitteru podijelili i simultane trenutke programa N1 Srbija koja je emitirala prosvjede te RTS-a u kojem se, navode, u jednom trenutku emitirala i inačica showa ‘Volim Srbiju‘.

Prema Nova.rs, dok je policija bacala suzavac na predstavnike opozicije, studente, ali i sve okupljene građane, koji su zbog izborne krađe stigli u glavni grad iz raznih krajeva Srbije, gledateljima RTS-a su “mazale oči” emitiranje popularne serije Radoša Bajića.

Ova situacija podsjeća na onu 8. jula 2020., za vrijeme pandemije i velikih demonstracija ispred Narodne skupštine, kada su se, kao i sinoć pripadnici policije suzavcem “branili” od građana, letjele su kamenice, palile se baklje, a ljude su tukli palicama gledatelji RTS-a su bili prisiljeni uživati u čarima prirode u selu Rekovac i Radašinovom društvu.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti