20.06.2024.
HomeNovostiTurski policajci tragali za škaljarcem, a pronašli 3 ženska tijela

Turski policajci tragali za škaljarcem, a pronašli 3 ženska tijela

Turska policija navodno je u kući Kotoranina Željka Bojanića, tokom pretrage za tijelom škaljarca Rista Mijanovića, pronašla tijela tri žene koje su služile kao prodavci droge, pišu turski mediji.

Kako navode turski mediji, u mjestu Sarijer u Istanbulu u bašti kuće koju su pripadnici turske policije navodno prekopala tri dana u potrazi za tijelom Riste Mijanovića, policija je pronašla tijela tri žene za koje se sumnja da su prodavale drogu, piše Nova.rs.

Na društvenim mrežama osvanuo je i video na kojem se vidi kako policija okopava dvorište.

Za sada nije poznat identitet žena, a Bojaniću su lisice na ruke stavljene u Istanbulu zbog sumnje da je ubio škaljarca Ristu Mijanovića (33) i zakopao ga u dvorištu svoje vile u turskom gradu.

Policija je tada objasnila da je utvrđeno da je Bojanić, za kog pišu da je član organizovane kriminalne organizacije, došao u Tursku sa lažnim pasošem Sjeverne Makedonije izdatim na ime Jordan Andelev Belčev i da je boravio u njihovoj pokrajini.

„Narko-bos pod niknejmom „Boris“ uhvaćen je u Istanbulu pod sumnjom da je ubio srpskog državljanina Ristu Mijonovića. Policijske ekipe, koje su pretresle njegovo prebivalište, počele su sa radom zbog sumnje da je tijelo možda zakopano u bašti kuće. U ovu kuću u Sarijeru, gdje je bio vođa bande, došle su policijske ekipe. Tokom istraživanja koje su trajale tokom dana nije pronađen nikakav trag žrtve. Međutim, sa prvim svetlom jutra, istraživanja su se nastavila. Utvrđeno je da je narko-bos u Tursku ušao sa lažnim pasošem pod imenom „Andelju Belču Džordan“. Željko Bojanić, za kojom se tragalo sa privele su ekipe istanbulske policije za borbu protiv organizovanog kriminala zbog sumnje da je izvršio ubistvo u ovoj kući“, naveli su turski mediji.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti