20.04.2024.
HomeNovostiTragedija u Splitu: Trostruko ubistvo,osumnjičeni uhapšen

Tragedija u Splitu: Trostruko ubistvo,osumnjičeni uhapšen

U Splitu je uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo, javio je Dalmatinski portal.

“Prema prvim informacijama s terena, počinilac je muškarac obucen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve gradane na tom području grada da se sklone s ulica i da, ako uoče osobu, odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem”, rekli su iz policije.

Svjedoci tvrde da su čuli više hitaca, a sumnja se da su u pitanju narko dileri. Svjedok koja je bila u blizini mjesta pucnjave ispričala je za Index. da su se začuli rafalni pucnjevi dok je sjedila na Matejušci.

“Za desetak minuta je došla hitna, pa i policija”, rekla je i dodala kako se priča da je sve povezano s drogom. “To se dogodilo oko 15.35. Čuli smo rafalne pucnjeve u dva navrata, kao iz kalašnjikova. Nakon toga ništa, tišina, da bi za 5-10 minuta čuli sirene hitne pomoći i policije. Mi smo sjedili na Matejušci s morske strane, 50-ak metara od toga. Vjerovatno su ovi koji su pucali nakon toga otišli prema Varošu, unutra među kuće. Izgledalo je kao da su se sukobile dvije bande na motorima”, rekla je ona.

 

tanjug

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti