21.07.2024.
HomeNovostiSaopćenje: IPI Akademija dobila institucionalnu akreditaciju

Saopćenje: IPI Akademija dobila institucionalnu akreditaciju

IPI Akademiji je dana 13.08.2020. godine uručeno Rješenje o institucionalnoj akreditaciji izdato od Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona. Rezultat je to i potvrda predanog i marljivog rada uposlenika, nastavnog osoblja, saradnika te studenata koji su svojim zajedničkim radom i opredjeljenjem za kontinuirano poboljšavanje kvaliteta naučno – nastavnog procesa učinili IPI Akademiju prepoznatljivom u akademskoj zajednici Bosne i Hercegovine ali i šire.

Ukoliko želite biti dio ove uspješne priče obavještavamo vas da je na IPI Akademiji otvoren drugi upisni rok. Prijavite se i obezbijedite svoje mjesto jer je broj kandidata ograničen.

Na Internacionalnoj poslovno-informacionoj akademiji možete upisati TROGODIŠNJI studijski program iz oblasti: Informacionih tehnologija, Tržišnih komunikacija, Savremenog poslovanja i informatičkog menadžmenta; ili ČETVEROGODIŠNJI studijski program: Informatika i računarstvo, Računovodstvo i finansije.

Podnošenje prijava vršit će se od 12.08.2020. godine do 11.09.2020. godine.

Sve informacije o Konkursu na http://ipi-akademija.ba/upis

Školarina za jednu akademsku godinu na IPI Akademiji iznosi 1800KM uz mogućnost plaćanje na rate i bez dodatnih troškova (besplatna literatura, pristup online platformi za učenje, besplatno članstvo u studentskoj organizaciji, brojna studijska putovanja, stručna praksa).

Uz praktičnu nastavu, obaveznu stručnu praksu, visok nivo znanja i stručnosti našeg akademskog kadra nastojimo obrazovati, prepoznati i pružiti podršku mladima u razvoju njihovih ideja, te ih adekvatno pripremiti za tržište rada. IPI Akademija ima i aktivno studentsko udruženje – Studentski klub IPI Akademije, a naši studenti su do danas, svojim radom i trudom ostvarili brojne rezultate po kojima su postali prepoznatljivi, a na šta smo mi izrazito ponosni. ODLUČI SE ZA KVALITET – BIRAJ STUDIJ PO MJERI POSLODAVCA!

Više o uspjesima IPI Akademije i svim realizovanim aktivnostima možete pogledati na našoj web stranici www.ipi-akademija.ba ili nas posjetiti na adresi Kulina bana br.2 Tuzla.

Za sve informacije o upisu kontaktirajte nas na:

info@ipi-akademija.ba
www.ipi-akademija.ba
+387 35 258 454

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti