14.07.2024.
HomeNovostiRatni zločinac Šešelj i dalje veliča zločine: Slavio sam kada je ubijen...

Ratni zločinac Šešelj i dalje veliča zločine: Slavio sam kada je ubijen Đinđić

Vojislav Šešelj osuđeni ratni zločinac, lider radikala u Srbiji, izjavio je za srbijanske medije da mu je veoma drago što je ubijen premijer Zoran Đinđić i otkrio da je zbog toga slavio u Haškom tribunalu gdje se tada nalazio! Vođa radikala je šokirao izjavom i da mu je jako žao što nije mogao biti umješan u ubistvo srpskog premijera!
– Što se mene tiče, meni je veoma drago što je Đinđić ubijen i ja sam, kada sam čuo tu vijest, čašćavao cijeli sprat u zatvoru u Hagu gde sam tada boravio. Nažalost, nisam mogao biti umješan u to, jer sam ranije otišao u Hag – iznio je Šešelj šokantnu tvrdnju isprovociran izjavom Mileta Novakovića, bivšeg načelnika beogradske policije, koji je izjavio da se politička pozadina ubistva Đinđića vrti oko lidera radikala i Vojislava Koštunice.
Šešelj ne odustaje od svojih ranijih tvrdnji da su u Đinđićevo ubistvo umješani njegovi najbliži saradnici.
– Đinđića su ubili ljudi iz njegovog najbližeg okruženja. Ubili su ga oni koji su ga doveli na vlast i oni koje je on rasporedio na razne funkcije. Tu mislim na Dušana Mihajlovića, Čedomira Jovanovića, Nebojšu Čovića i druge. Ne mogu sve da ih nabrojim. Planirano je da Čović bude novi predsjednik vlade, ali je to spriječio Zoran Živković i zato je on pao u nemilost zapadnih sila i morao je zbog toga da leti iz Demokratske stranke. Pouzdane su informacije da je Čović planiran za predsjednika jer su Englezi htjeli da ga postave na tu funkciju pošto je engleski špijun, kao i Dušan Mihajlović izjavio je Šešelj.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti