25.07.2024.
HomeSvijetPutinovo obraćanje Rusima kasni skoro dva sata / Umirovljeni britanski general: u...

Putinovo obraćanje Rusima kasni skoro dva sata / Umirovljeni britanski general: u Kremlju je haos

iako je bilo predviđeno da se Putin obrati naciji putem televizije u 19 sati, njegovo obraćanje kasni skoro dva sata. Nije najavljeno o čemu će govoriti, no pretpostavlja se da je riječ o pozivima na referendum u okupiranim područjima u Ukrajini.

Ovo će biti prvo Putinovo obraćanje naciji od početka rata u Ukrajini.

Obraćanje Vladimira Putina, kada počne, možete pratiti na Sky Newsu.

Umirovljeni britanski general Richard Shirreff rekao je da je odgoda emitiranja govora Vladimira Putina “prilično haotična”.

“Vidjeli smo da je najavljeno da će se emitirati u 8 sati po moskovskom vremenu. Upravo smo vidjeli tweet RT-a u kojem se kaže da se neće emitirati u 8 sati po moskovskom vremenu – a to je ionako sada prošlo”, rekao je Shirreff pa dodao: “To mi, dakle, govori da postoji određena količina haosa u Kremlju.”

Jedan od urednika njemačkog TAZ-a, Dominic Johnson, ima zanimljivu teoriju o najavljenom Putinovom obraćanju koje kasni već dulje od sat i pol.

“Putin je najavio obraćanje naciji, koje ne započinje, ali dok svi čekaju, oči svijeta su uprte u Moskvu i nikog nije briga za Opću skupštinu UN-a, na koju Putinu nije dozvoljeno otići. Trolanje na najvišoj razini”, objavio je Johnson.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti