23.07.2024.
HomeNovosti"Pojačanje" na Vukanovićevoj izbornoj listi: Četnik koji se bavi veličanjem ratnih zločinaca...

“Pojačanje” na Vukanovićevoj izbornoj listi: Četnik koji se bavi veličanjem ratnih zločinaca i nelegalnom proizvodnjom otrova za muhe

Milan Minja Savanović, po zanimanju je veterinar, ranije nije bio politički aktivan. Pobijedio je u svom naselju Kočićev Vijenac na nedavnim izborima za Savjete mjesnih zajednica u Banjaluci.

Novo Vukanovićevo „pojačanje“ hvali se četničkom ikonografijom na društvenim mrežama, veliča ratnog zločinca Ratka Mladića, i baš kao i Vukanović  negira genocid u Srebrenici. “Slobodna Bosna“ izdvojila je nekoliko njegovih objava koji o tome svjedoče.

No, nije Savanović poznat samo po pročetničkim objavama na društvenim mrežama, zbog mutnih rabota banjalučkog „pojačanja“ na listi Nebojše Vukanovića, posla ima i za istražne organe.

Naime, Vukanovićevo „banjalučko“ političko pojačanje na društvenim mrežama javno se hvali Ilegalnom proizvodnjom i prodajom otrova.

Prodaja ilegalnih otrova preko društvenim mreža traje već neko vrijeme, a narudžbe stižu i iz susjedne Srbije.

S obzirom da su ovakve radnje krivično djelo, postavlja se pitanje finansira li Vukanović na ovaj način izbornu kampanju svoje liste!?

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti