20.04.2024.
HomeLifestyleOdlična kombinacija: Kefir i cimet skidaju suvišne kilograme

Odlična kombinacija: Kefir i cimet skidaju suvišne kilograme

Ovaj napitak ne samo da oslobađa od suvišnih kilograma, nego blagotvorno utječe i na zdravlje i delikatno čisti tijelo od nagomilanih toksina. Pozitivno utječe i na rad bubrega, bez čijeg potpunog funkcioniranja, normalizacija težine, jednostavno, nije moguća.

Mnogi od vas znaju o koristi cimeta, koji blagotvorno djeluje na funkcioniranje gastrointestinalnog trakta: on normalizira proces probave, poboljšava apsorpciju i usvajanje hranljivih tvari i ubrzava izbacivanje probavljenih tvari.

Osim toga, odlično smanjuje razinu kolesterola i šećera u krvi, poboljšava vid.

Korištenjem cimeta u svrhu mršavljenja, ne samo da se oslobađamo suvišnih kilograma, nego blagotvorno utječe i na zdravlje, jer ovaj začin ima pozitivan utjecaj na rad svih sistema ljudskog organizma i nježno i delikatno čisti tijelo od nagomilanih toksina.

Pozitivno utječe i na rad bubrega, bez čijeg potpunog funkcioniranja, normalizacija težine, jednostavno, nije moguća.

Mnogi od vas su se uvjerili u to, koristeći ovaj začin za mršavljenje u kombinaciji s vodom i medom.

Ako ste kasno navečer ponovo ogladnjeli, postoji odličan recept, koji je vrlo popularan kod top-modela.

Pomiješajte kefir (ili jogurt s najmanjim postotkom masnoće) s cimetom. Cimeta stavljajte po ukusu, uobičajeno – pola žličice na 200 ml kefira (jogurta) sobne temperature.

Ako svaku večer, umjesto večere, budete konzumirali ovaj napitak, vrlo brzo ćete uvidjeti pozitivne rezultate i na tijelu i na licu. On, ne samo da zasićuje, već poboljšava probavu i ten lica.

 

 

 

uspesnazena.com.

 

 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti