Novo nasilje u Srbiji: Ovo je policajac Igor Avramović koji je sinoć u Priboju metalnim bokserom ubio Ervina Ćelahmetovića pred punom kafanom svjedoka

0

Ervin Čalahmetović (35) iz Starog Priboja preminuo je noćas, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički ga je pretukao i usmrtio policajac u civilu Igor Avramović (28).

Prema riječima očevidaca, tragično nastradali Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara i to sa metalnim boksom. U trenutku kada se Ervin okrenuo i htio da se udalji od Igora, policajac je tada nastnuo na njega. Od udaraca zadobijenih Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

“Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao Ervinu, počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića“, isprčao je za Rinu jedan od očevidaca.

Na lice mjesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo, prenosi Glas zapadne Srbije.

Kako saznaje “Blic”, Igor A. je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti.

Cijeli događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar popularnog ugostiteljskog objekta.