16.04.2024.
HomeNovostiMustafa Nadarević teško bolestan

Mustafa Nadarević teško bolestan

Legendarni glumac Mustafa Nadarević javno je priznao da boluje od zloćudne bolesti pluća te se uključio u kampanju ”Udahni za život”. Glumac je progovorio o svojoj bolesti i vjeruje da će je pobijediti.

“Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest”,  rekao je za Media servis.

Uputio je poruku svima koji pripadaju rizičnoj grupi, odnosno dugogodišnjim pušačima.

“Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ‘jao’, od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede jer onda je izlječivost vrlo blizu”,  zaključio je.

Feđa Isović, scenarista popularne serije “Lud, zbunjen, normalan”, za “Avaz” je rekao da Mustafina bolest trenutno ne utiče na snimanje novih epizoda.

“Serija će ići dokle god Mustafa bude mogao nositi teret teškog posla. Upravo smo u snimanju novih epizoda serije. On je sada dobrog zdravlja, dobre energije, mislim da ćemo nastaviti raditi. Njegovi zdravstveni problemi sada su se srećom povukli, i mi radimo punom parom”, ističe Isović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti