Krivokapić srbijanskim vođama: Ako imaju obraza, zastidjet će se onoga što rade

0

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić rekao je da je u svakom trenutku spreman da razgovara sa zvaničnicima Srbije, ali da nas retorika koja je trenutno aktuelna vraća u devedesete, prenijeli su podgorički mediji.

Na pitanje da li je s premijerkom Srbije Anom Brnabić razgovarao o usvajanju Rezolucije o Srebrenici, Krivokapić je rekao da je sve ovo što se dešava neprimjerena priča koja nas vraća u devedesete.

“Ja sam spreman za razgovor, nikad nikoga nisam odbio. Ali ovo što se dešava je jedna, pošteno rečeno, neprimjerena priča koja nas vraća u devedesete, bez ijednog povoda”, rekao je Krivokapić na konferenciji za novinare nakon održane Međuvladine konferencije s Crnom Gorom u Luksemburgu.

“Zamislite da za usvajanje rezolucije okrivite čovjeka koji fizički nije bio u parlamentu i da zaboravite da je parlament usvojio sličnu rezoluciju 2010. godine. Zamislite da vas neko napada, a vi se ne branite i tom neodbranom želite da poručite ono što je govorio i Marko Miljanov: ‘Kada vas napadaju, nemojte odgovarati jer ako imaju obraza zastidjet će se za ono što rade'”, poručio je Krivokapić u Luksemburgu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here