Kako je Nenad Stevandić 1992.godine upadao u kuće i maltretirao nesrpsko stanovništvo: “Otvaraj je**em ti majku” (VIDEO)

0
Proteklih nekoliko dana, društvenim mrežama kruži vjerovatno najpotresniji snimak i priča koja se veže uz ime Nenada Stevandića u zadnje vrijeme.

Nenad Stevandić je osoba koja zadnjih mjesec dana konstantno potresa domaću javnost. Prvo je, prije nešto manje od mjesec dana, dospio u žižu interesovanja javnosti zbog kontroverznog spota njegove Ujedinjene Srpske.

Pije 10-ak dana je na svom Twitter profilu objavio snimak kako pjeva četničku pjesmu dok gondolom plovi kroz Veneciju, a nakon toga je domaća javnost bila svjedok njegovog prepucavanja sa CIK-om BiH zbog skidanja Ujedinjene Srpske za liste za predstojeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini.

Proteklih nekoliko dana, društvenim mrežama kruži vjerovatno najpotresniji snimak i priča koja se veže uz ime Nenada Stevandića u zadnje vrijeme.

Naime, na pomenutom snimku se vidi grupa mladića koja je u junu 1992. godine maltretirala nesrpsko stanovništvo u Kotor Varoši. Navodno se radi o pripadnicima “Srpskih odbrambenih snaga” (SOS), a prema nezvaničnim informacijama, na početku snimka se vidi i Nenad Stevandić koji je bio i komandant te paravojne formacije.

Komentari na društvenim mrežama potvrđuju da je Stevandić, u svojstvu komandanta SOS-ovaca, učestvovao u maltretiranju nesrpskog stanovništva u Kotor Varoši, ali službenih potvrda za takvo nešto još uvijek nema.