18.07.2024.
HomeNovostiJe li u Savi pronađeno tijelo nestale pobjednice Big Brothera?

Je li u Savi pronađeno tijelo nestale pobjednice Big Brothera?

U gornjem koritu rijeke Save u mjestu Dubrovčak Lijevi u ponedjeljak oko 14 sati pronađeno je tijelo zasad nepoznate ženske osobe, izvijestila je zagrebačka policija.

Više detalja znat će se do jutra, a kako javljaju 24 sata tijelo su uočili ribari koji su pozvali pomoć te su na teren ubrzo izašli vatrogasci krenuvši u akciju gumenjakom.

Društvenim mrežama odmah se proširila sumnja da bi se moglo raditi o nestaloj Marijani Seifert, pobjednici regionalnog Big Brothera za kojom se bezuspješno traga već šest mjeseci.

Kontaktirali smo njezinog oca Ivu Kovačevića koji živi u Kninu. Još uvijek ne zna radi li se o njegovoj kćeri.

– U kontaktu smo s policijom, a sutra će se znati više. Nisu nam mogli kazati više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odjeći pronađena ta ženska osoba i bi li to mogla biti Marijana – kratko nam je rekao gospodin Ivo.

Pitali smo ga je li on ili netko iz obitelji dao svoj uzorak krvi nakon što je Marijana nestala radi moguće DNK analize u ovakvim situacijama.

– Nismo, ni ja ni itko od mojih, ali to nije nikakav problem. Dat ćemo sve što treba! Pred mojom suprugom i menom je još jedna besana i neizvjesna noć. Samo želimo da se ova agonija što prije završi, teško je ovako živjeti – kaže Marijanin tata.

Ponovio je i kako će ovog ili početkom idućeg tjedna ići u Zagreb kako bi prosvjedovao ispred policijske stanice u Krugama koja istražuje slučaj njegove kćeri jer nije zadovoljan kako to rade.

– Žalosno je da za mene, 30 postotnog hrvatskog ratnog invalida, nadležne institucije nemaju sluha. Evo, ovim putem najavljujem da ću uskoro doći štrajkati i kampirati dan i noć ispred policijske stanice. Ponijet ću sa sobom vreću za spavanje i biti tamo sve dok mi se ne kaže prava istina – rekao nam je Ivo prošlog tjedna.

Podsjetimo, Marijana je nestala u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine. U 5.30 ujutro slučajni prolaznik koji se Mostom mladosti kretao stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert. S odmakom od tri sata policiji je uslijedio novi poziv. U 8.30 Karlo Seifert prijavio je nestanak supruge iz stana u Lastovskoj ulici koji se, prema njegovim sumnjama, dogodio tu noć, poslije ponoći, nakon što su otišli na spavanje.

Seifert je s policijom podijelio podatke da je Marijana bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, crne tajice s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Pritom je dao i detaljniji opis da je visoka 167 cm, vitkog stasa, plave kose i zelenih očiju te da na tijelu ima nekoliko tetovaža. Karlo je za naš portal na dan Marijaninog nestanka izjavio da nije ostavila nikakvu poruku niti da je bilo naznaka prema kojima bi se dalo zaključiti da planira nestati.

24 sata / Slobodna Dalmacija

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti