Feđa Dudić se ošišao na ćelavo i poručio: Već u ponedjeljak je nova utakmica

0

Stotine navijača dočekalo je igrače Veleža na mostarskom aerodromu, gdje su u tri sata poslije ponoći sletjeli avionom iz Grčke nakon pobjede nad AEK-om i plasmana u treće pretkolo Konferencijske lige kao jedini predstavnik naše zemlje.

Spektakularan doček navijača uz pjesmu i baklje oduševio je igrače Veleža i kompletno rukovodstvo, a onda je šou napravio šef stručnog štaba Feđa Dudić, koji se na aerodromu ošišao naćelavo pred svima. Aparat za šišanje je zatim u ruke uzeo i direktor Veleža Džemil Šoše, piše Klix.

Oduševljenje nisu skrivali ni navijači ni igrači, ali ni uprava mostarskih Rođenih i neminovno je bilo prštanje emocija na sve strane.

Šef stručnog štaba Veleža Feđa Dudić je prilikom dolaska rekao kako je atmosfera predivna i kako su znali šta ih čeka u Mostaru, nakon historijske utakmice.

Jednostavno mnogi nisu vjerovali, a mi smo vjerovali. Kad smo primili gol u 98. minuti Većina bi poklekla i rekla, evo, to je to, kraj, međutim imali smo još snage i onda sam u jedanaestercima momcima rekao: ‘Ovo je naše i ne može nam niko ukrasti, ovo je negdje zapisano, sve smo mi ovo zaslužili’. Hvala dragom Bogu, nagradio nas je i prošli smo dalje. Kad opet sve uzmem u obzir, mislim zasluženo i to je još jedna veličina. U ovih 210 minuta utakmice s AEK-om, možda 30-ak minuta da smo bili u podređenom položaju, ostalo smo igrali ravnopravno i sigurno. Veliko iskustvo za nas. Nismo ni sami svjesni šta smo sve napravili, ali odmorit ćemo malo i sigurno onda kako budu prolazili dani, mi ćemo biti svega svjesniji. Ali nemamo puno vremena, već u ponedjeljak je nova utakmica, a onda poslije toga odmor”, kazao je Dudić.

Šišanje trenera Veleža možete pogledati OVDJE:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here