23.06.2024.
HomeNovostiBraća Vranješ zbog premlaćivanja bračnog para u Banjaluci kažnjeni sa 8.000 KM

Braća Vranješ zbog premlaćivanja bračnog para u Banjaluci kažnjeni sa 8.000 KM

Poznati banjalučki fudbaleri Ognjen i Stojan Vranješ u Osnovnom sudu priznali su krivicu za premlaćivanje djevojke i momka u centru Banjaluke, pa su osuđeni na novčanu kaznu od ukupno 8.000 KM.

Braća Vranješ priznali su da su ispred restorana “Agape” u centru Banjaluke napali i nanijeli povrede Dušanu Komljenoviću i njegovoj tadašnjoj djevojci, a sada supruzi Anji Komljenović.

Kako Srpskainfo saznaje, Ognjen Vranješ dobio je kaznu od 6.000 KM, a Stojan od 2.000 maraka.

Prema informacijama ovog portala, oštećeni bračni par Komljenović se usprotivio ovim kaznama i smatrali su da fudbaleri moraju dobiti strožiju kaznu, međutim i pored toga izrečene su im pomenute novčane kazne.

Ognjen Vranješ trenutno igra za Hatajspor iz Turske, dok njegov brat Stojan brani boje Slobode iz Tuzle. Tokom zadnjeg ročišta braća Vranješ su izjavili da svjesno i sa razumijevanjem priznaju krivicu i da se sve desilo onako kako je navedeno u optužnici. Obojica su istakla i da krivicu priznaju kako bi se ovaj postupak što prije okončao. Prema presudi, napad se desio 20. juna 2020. godine oko 1.50, na Trgu Krajine, u objektu robne kuće “Boska”, na drugom spratu.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti