24.06.2024.
HomeNovostiBratska ljubav za ljubav, a sir za pare: Ruski trgovački lanac "MERE"...

Bratska ljubav za ljubav, a sir za pare: Ruski trgovački lanac “MERE” zatvara objekat u Lukavici

Ruski trgovački lanac “MERE” zatvara svoj prodajni objekat u Lukavici i to nakon nepunih godinu dana od kada je svečano otvoren.

Informaciju su saopštili iz kompanije “MERE” Lukavica, na zvaničnoj Facebook stranici, ne navodeći razloge ove odluke.

“Poštovani kupci i pratioci, želimo Vas obavijestiti da se danas objekat Mere zatvara u 20 časova, na lokaciji Slavka Leovca br.4. Hvala svima koji ste nas podržavali sa posjetama i kupovinom, a nadamo se da ćemo se uskoro opet vidjeti! Posebno se zahvaljujemo i dobavljačima EZ, Bare komerc, Intercamp, Sara, Kuća salate, Zelenara, Voćar, As Jelah, Rox, Tesco, Boshem, Farell, Beemed, Abak, Continental, kao i mnogim drugim poslovnim partnerima”, saopštili su iz MERE.

Izvori “Nezavisnih novina” iz ove kompanije, takođe nisu znali da kažu konkretne razloge zbog čega se prodajni objekat zatvara nakon što je radio svega osam mjeseci (otvoren u maju 2022. godine).

“Željeli smo samo da obavijestimo kupce da se zatvara naša poslovnica u Lukavici. Nisu mi poznati tačni razlozi. Ali, mogu vam reći da se traži nova lokacija u Sarajevu”, ispričao je izvor “Nezavisnih novina” iz ovog preduzeća.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti