14.04.2024.
HomeNovostiBeogradski opozicionari ne prestaju sa napadima na Vučićeve glasače iz RS-a: "Doživotno...

Beogradski opozicionari ne prestaju sa napadima na Vučićeve glasače iz RS-a: “Doživotno im zabraniti ulazak u Srbiju!”

Ukoliko opozicija pobijedi na eventualnim novim izborima u Beogradu, mogla bi da zabrani ulazak u Srbiju Srbima iz Republike Srpske koji su u ovom gradu iskoristili svoje biračko pravo na nedavnim izborima.

Kako je najavio Dušan Teodorović, jedan od ključnih ideologa liste “Srbija protiv nasilja”, biće tražena “doživotna zabrana ulaska u Republiku Srbiju”.

“Svi oni građani iz Bosne što su dovoženi na izbore, njima mora da bude zabranjen ulazak u Srbiju doživotno! To bih ja uradio da sam ja neko”, rekao je za N1.

Portal Srpskainfo piše da je ovo “nastavak negativne kampanje iz Beograda prema Srbima iz Republike Srpske, jer je tamošnja opozicija, koja je izgubila izbore od SNS, ubijeđena da im se to u dobroj mjeri desilo zbog glasača iz RS”.

Tvrde da su neki od njih bili “fiktivni”.

Takve poruke, podsjeća Srpskainfo, je odmah nakon održanih parlamenarnih i lokalnih izbora u Srbiji slao i vodeći opozicionar, Dragan Đilas.

On je na društvenoj mreži X u decembru objavio da su sve pogranične benzinske pumpe u Republici Srpskoj na dan izbora besplatno točile gorivo u svako vozilo koje preveze po 4 glasača u Srbiju i nakon glasanja ih vrati.

Vladajući režim u Srbiji dobio je niz upozorenja iz Evrope da su decembarski protekli uz niz ozbiljnih propusta, a posebno je apostrofirana činjenica da su na izvorima u Beogradu glasali ljudi iz druge države.

O decembarskim izborima u Srbiji, uskoro će se očitovati i OSCE, čiji se izveštaj uzima kao najobjektivniji i najrelevantniji.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti