24.06.2024.
HomeNovostiAh, ta bijeljinska korona pijanstva, pod okriljem političkih obračuna: Članovi PDP-a organizirali...

Ah, ta bijeljinska korona pijanstva, pod okriljem političkih obračuna: Članovi PDP-a organizirali pijanku, dvoje uhapšenih, a pronađena i droga

Na žurci u selu Dijelovikod Bijeljine zatečeni su visokorangirani član PDP-a Radosav Đokić, koji je sada i odbornik u Skupštini Bijeljine, a ranije je bio direktor Turističke organizacije Bijeljina

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, na žurci su zatečene 22 osobe i četiri ispred, a sve se dešavalo u vikendici Paradiso, koja se nalazi u blizini Bijeljine.

Izvor portala “Srpskainfo” otkriva da je na žurci zatečen visokorangirani član PDP-a Radosav Đokić, koji je sada i odbornik u Skupštini Bijeljine, a ranije je bio direktor Turističke organizacije Bijeljina.

–  Osim njega, tu je zatečen i Cvijetin Vilotić, koji je bio poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske ispred PDP-a, a koji je bio veoma pijan. Vilotić je ometao policajce u obavljanju svojih poslova, a prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je imao skoro dva promila alkohola u krvi – kaže izvor.

On dodaje da je Vilotić ostao poznat u javnosti, jer nikako nije uspijevao pročitati neke riječi u Narodnoj skupštini.

Od visokorangiranih političara, tu je zatečen i Petar Vidaković, također član PDP-a, koji je ranije bio direktor Banje Dvorovi.

– Ostali gosti koji su zatečeni u ovoj vili su, takođe, simpatizeri PDP-a, a bilo je i dosta žena, kao i dvije djevojke iz Srbije. Kod jedne od njih je nađena droga, a druga je pijana ometala policiju – dodaje sagovornik.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti