01.03.2024.
HomeSportMiran Fabjan u nevjerovatnom meču pobijedio Tomislava Spahovića

Miran Fabjan u nevjerovatnom meču pobijedio Tomislava Spahovića

Tomislav Spahović se nakon osam godina vratio u oktagon. ‘Zvijer’ je predvodio FNC 14 event u Sarajevu koji se održan večeras, a protivnik mu je bio Slovenac Miran Fabjan.

U prvoj rundi, Spahović je impresivno demonstrirao svoje hrvačke sposobnosti, obarajući protivnika, Fabijana, na pod. Nakon snažnog udarca od strane Spahovića, Fabijan je završio na podu, pružajući Spahoviću priliku da iskoristi svoju očiglednu prednost u hrvačkim vještinama u odnosu na Mirjana. Dominacija Spahovića u prvoj rundi.

U drugoj rundi, Fabijan je odlučno tražio priliku za udarac u dinamičnom okruženju. Atmosfera u Zetri bila je sjajna, s publikom koja je cijelo vrijeme bila na nogama. Spahović je pokušao oboriti svog protivnika, stvarajući sebi bolju priliku za pobjedu. Nakon toga Fabjan je uputio par dobrih udaraca.

U trećoj rundi, dramatičan trenutak dogodio se kada je Fabijan nokautirao Spahovića, ostvarujući impresivan trenutak u borbenom oktogonu. Nokaut je bio rezultat preciznog udarca Fabijana, što je dovelo do odlučujućeg trenutka u meču.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti