19.06.2024.
HomeNovostiPromovisana sedma generacija diplomanata IPI akademije

Promovisana sedma generacija diplomanata IPI akademije

U prostorijama Visoke škole Internacionalne poslovno – informacione akadamije danas je održana promocija sedme generacije diplomanata. Promovisano je 45 diplomantica i diplomanata IPI akademije koji su uspješno okončali školovanje na odsjecima: Informacione tehnologije, Tržišne komunikacije, Informatika i računarstvo i Savremeno poslovanje.

Direktor IPI akademije dr.sc Damir Bećirović uputio je čestitke diplomanticama i diplomantima, ali i njihovim roditeljima.

„Završili ste jednu stepenicu u svom životu, odlazite sa diplomama IPI akademije. Nadam se da smo ispunili vaša očekivanja i želim vam poručiti da činjenica što ste dobili diplome nije privilegija nego obaveza. Vi sa ovim ne rješavate probleme u životu, vama se problemi tek otvaraju. Diploma više nije, kao nekada, završili ste školu da ništa ne radite. Danas je diploma znak da ste ušli u višu ligu, a u toj ligi ima dobrih, možda i boljih od vas, tako da vam ovo mora biti potstrek za profesionalni razvoj. Nadam se da ste neke od vrijednosti koje smo težili da vam usadimo: rad, poštenje, pravednost… ponijeli sa sobom i da ćete biti uspješni na tržištu rada“, rekao je dr. sc Damir Bećirović.

Spisak diplomantica i diplomanata: Ahmet Kahrimanović, Igor Despotović, Adel Smajlović, Dino Gopo, Admir Kurtić, Eldar Salihović, Husejn Omerbašić, Vedran Savić, Eldin Osmanović, Ejub Hamzić, Vedad Sahanić, Esmir Kafedžić, Ammar Berković, Nedina Delić, Azra Džinović, Džana Ćehajić, Enis Mujić, Ajla Ikanović, Ema Jusufović, Semir Muhić, Tea Hlavaček, Ema Mustafić, Elvir Turković, Maid Ramadanović, Tarik Čizmić, Jasmina Altumbabić, Lejla Bajramović, Ervin Mešić, Ahmed Sakić, Admir Salkanović, Zijah Jusufović, Kemal Gogić, Anes Čergić, Jasmin Muratović, Emina Omerović, Belmin Havić, Lejla Karić, Namik Imamović, Dženeta Gutić, Tarik Suljanović, Veldin Karahodžić, Rim Džafić, Nedim Begić, Asmira Bajrić i Jelena Vićentijević

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti