14.07.2024.
HomeSportKomazec: Volim ove utakmice, dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu...

Komazec: Volim ove utakmice, dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu protiv Želje

Fudbaleri Slobode u 10. kolu Premijer lige BiH igraju novi derbi. Protivnici izabranicima Adnana Jahića bit će fudbaleri sarajevskog Željezničara.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Banovićima.

“U sutrašnjoj utakmici prijeko su nam potrebni bodovi. Željezničar igra dobar fudbal, vodi ih sjajan trener, a ekipa ima glavu i rep. Imaju dosta dobrih pojedinaca, imaju vođu na sredini terena Semira Štilića, imaju dobrog špica, dobra krila i čvrstu odbranu. Ono što nama niko ne može uzeti je našu borba i našu energiju, a naš cilj je pobjeda. Iako je ekipa malo energetski potrošena sutra očekujemo jednu dobru utakmicu i nadam se na kraju utakmice onom najboljem. Ono što me brine je što nemamo još povrijeđenog Emira Jusića i Saida Husejinovića koji nije spreman onako kao na pripremama“, kaže šef stručnog štaba Slobode Adnan Jahić.

Sloboda je ušla u seriju utakmica srijeda – subota i to je otežavajući faktor pored okolnosti što domaće utakmice igraju u Banovićima.

“Još jedna utakmica u nizu gdje igramo protiv Želje. Volim ove utakmice, Željezničar je gigant kao i što je naš klub i to je derbi kola. Sutra sigurno ulazimo motivisani maksimalno. Došla su dva nova igrača, neki igrači nam fale, ali mi ćemo sutra izaći i dati sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat, a to je pobjeda”, kazao je Nikola Komazec, napadač Slobode.

Utakmica Sloboda – Željezničar igra se u 16 sati na Gradskom stadionu u Banovićima

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti