15.07.2024.
HomeNovostiZastrašujuće: Covid-bolnica u centru Banje Luke kao iz filma "Černobil"… (VIDEO)

Zastrašujuće: Covid-bolnica u centru Banje Luke kao iz filma “Černobil”… (VIDEO)

Predsjednik mladih PDP-a Banja Luka Ivan Begić danas je na društvenim mrežama objavio videoklip Covid-bolnice u koju je Vlada Republike Srpske do sada uložila 600.000 КM i trenutno ulaže još jedan milion maraka, piše TVBN.

“Ovako u centru Banjaluke izgleda Covid-bolnica, kao iz filma “Černobil”, ali iz onih scena poslije eksplozije nuklearnog reaktora. Neshvatljivo je da je ovdje uloženo 600.000 КM, da ulažu još jedan milion, a da planiraju rušenje ovog objekta”, kaže Begić.

On dodaje da se za iznos od 35 miliona maraka, koliko se ulaže u podzemnu garažu na Paprikovcu kod UКC-a, mogla izgraditi gradska, opšta bolnica te da bi time bila izbjegnuta gužva u UКC-u, a Banja Luka bi imala svoju gradsku bolnicu.

“Đajićevo obezbjeđenje nas je izbacilo, jer se boje da javnost ovo vidi, ali smo mi to snimili i građani imaju pravu da znaju šta se radi s njihovim novcem”, zaključuje Begić.

On je na kraju videoklipa zaključio da će ispred zgrade Vlade Republike Srpske odnijeti vreću cementa te je pozvao građane da urade isto da bi, kako kaže, “Vlada mogla da bilo šta napravi od materijala koji donesu kad već nisu u stanju od miliona maraka koje im dajemo na raspolaganje”.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti