05.03.2024.
HomeNovostiZapetljali se u laži: E, sad će doktor Vučić i mister Nestorović...

Zapetljali se u laži: E, sad će doktor Vučić i mister Nestorović da vam objasne šta je korona virus

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stao je u oDbranu doktora Branimira Nestorovića, liječnika koji se prije dva tjedna ‘proslavio’ svojim bizarnim stavovima o koronavirusu za kojeg je, između ostalog, ustvrdio da je to ‘nasmješniji virus u povijesti čovječanstva’

– Ne mogu trpjeti tu nepravdu. Da neko napada ove doktore ovdje, da napadaju doktora Nestorovića, da napadaju ljude koji su ozbiljni i odgovorni. Nemojte lagati, niko nije rekao da je ‘najsmješniji virus’. Niko – rekao je  Vučić.

Portal Nova.rs vrlo je brzo demantirao Vučića objavivši video Nestorovićevog izlaganja.

Pulmolog Sveučilišne dječje klinike Tiršova u Beogradu Nestorović je 27. februara, između ostalog, rekao kako koronavirus postoji samo na Facebooku, da su žene prirodno zaštićene estrogenom i da je virus, zapravo, smiješan.

Na konferenciji za medije koju je tada sazvao Aleksandar Vučić, a koja je više izgledala kao stand-up nastup nego obraćanje nekog medicinskog stručnjaka, doktor je odmah na početku kazao da nije ovdje zato što se priključio Vučićevoj stranci, a onda je, jedva susprežući smijeh, počeo nabrajati zbog čega sve misli da opasnosti od koronavirusa uopće nema.

– Ne mogu da vjerujem da se narod koji je preživio sankcije, bombardiranje i svakojako maltretiranje uplašio najsmješnijeg virusa u povijesti čovječanstva koji na Facebooku postoji – izjavio je Nestorović.

– Ja sam, recimo, na ovom sastanku bio protiv naručivanja maski i testiranja. Mislim da je to potpuno besmisleno. Pazite, da nemamo test, mi ne bismo znali da je epidemija. Već se zna da pada virulencija virusa, znači virus je sve slabiji i slabiji. I inače je slab – kazao je Nestorović i nastavio: – Žene od koronavirusa štiti estrogen, imaju jako blagi oblik bolesti i praktički ne umiru od virusa. Prema tome, što se žena tiče, slobodno možete u Italiju u šoping. Čujem da će sad biti i veliki popusti pošto nitko živ neće da ide.’

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti