14.07.2024.
HomeNovostiVučićevi tabloidi razapinju Piksija: "Uprkos debaklu, ne pomišlja na ostavku. Do sada...

Vučićevi tabloidi razapinju Piksija: “Uprkos debaklu, ne pomišlja na ostavku. Do sada je zaradio 7,5 miliona eura!”

PIKSI NA UDARU VUČIĆEVH TABLOIDA: “Uprkos debaklu, ne pomišlja na ostavku. Do sada je zaradio 7,5 miliona eura!”

Prorežimski tabloid Informer piše kako je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković pokušao obmanuti javnost riječima da ne živi od selektorske plate i da se funkcije ne drži kao pijan plota.

“Biće da je baš suprotno, pošto je u prethodne tri i po godine kao kormilar srpskog nacionalnog tima zaradio preko 7,5 miliona evra na ime plata i bonusa”, otkriva Informer.

altInformer / Screenshot

“To da se funkcije ne drži kao pijan plota takođe je upitno, pošto ni dva dana nakon teškog fijaska na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nije ponudio ostavku i otišao sa mesta selektora nacionalnog tima”, piše Informer podsjećajući da je Srbija eliminisana sa turnira u Njemačkoj, pošto je grupnu fazu završila sa svega dva osvojena boda.

“Ekipa koju je predvodio Stojković igrala je ubjedljivo najgori fudbal i ostavila je najgori utisak, a protiv njega su se pobunili i neki od najiskusnijih igrača”, piše Vučićev tabloid.

“Mnogi postavljaju pitanje ako je već tako kako kaže, zašto dosad nije podneo ostavku i otišao sa mesta selektora! Odgovor verovatno leži u navodnoj odšteti od milion evra, koliko mu sleduje ako ga Fudalski savez smeni protiv njegove volje”, otkriva Informer.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti