21.07.2024.
HomeSportLana Pudar povodom izjava njenog oca: On i ja već skoro dvije...

Lana Pudar povodom izjava njenog oca: On i ja već skoro dvije godine nemamo nikakav kontakt

Nešto ranije tokom dana medije su preplavile izjave Velibora Pudara, oca bh. plivačice Lane Pudar oko toga kako je mogla da igra za reprezentaciju Srbije, ali je Vanja Udovičić ’’preskočio’’ tu priliku.

Lana se povodom tih izjava svo oca oglasila na svojim društvenim mrežama.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

’’Osjećam potrebu da ovim putem reagujem na današnje medijske naslove i tekstove koji su se pojavili na gotovo svim medijima u našoj državi, a vezani su za javne istupe moga oca Velibora Pudara na svojim društvenim mrežama.

Odluka za koju ću državu nastupati nikada nije bila upitna i uvijek je bila i isključivo MOJA, a ne njegova ili bilo koga drugog.

Ograđujem se od svih ranijih i eventualnih budućih javnih istupa Velibora Pudara koji uzimaju u kontekst mene, moju sportsku karijeru i privatni život mene i moje porodice. Moj otac i ja već skoro dvije godine nemamo nikakav kontakt i sve njegove izjave nemaju apsolutno nikakve veze sa mnom.

Ovo je nešto što mi je najmanje potrebno u ovom trenutku kada sam u završnim pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, zbog velikog interesa javnosti, a prije svega zbog sebe i svega onoga što me čeka, osjećala sam potrebu da se na ovaj način javno oglasim, razjasnim i stavim tačku na sve gore navedeno. Ovo je posljednji put da se javno oglašavam i govorim na ovu temu i molim Vas da to poštujete.

Hvala Vam na razumijevanju i ogromnoj podršci koju imam i osjećam od svih dobronamjernih ljudi u našoj domovini i izvan nje!

Lana Pudar’’.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti