18.07.2024.
HomeNovostiVučić "pukao" pred kamerama, važnija mu sujeta, nego Srbija: "Biću omiljena ličnost...

Vučić “pukao” pred kamerama, važnija mu sujeta, nego Srbija: “Biću omiljena ličnost na svetu…”

– Zbog čega da se plašim? Šta može da mi se desi? Da me ubiju, šta? Da me strpaju u zatvor? Biću omiljena ličnost na svetu, kako god okrenete, i u jednom i u drugom slučaju. Znaće kakve su barabe to uradile koje su već jednom uništile zemlju i koje bi je još jednom uništile – izgovorio je u izljevu bijesa predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se obratio novinarima iz Bruxellesa.

Vučić je, vjerovatno frustriran činjenicom da je u Washingtonu potpisao nešto a da ni sam nije znao šta potpisuje, galamio u svim stilu, a nije propustio priliku ni da okrivi svoje prethodnike iz samo njemu znanih razloga.

– Pa, živite za to da vam ostane nasleđe, da ima da se priča o onome što je ostalo iza vas. Pa, oni Hram Svetog Save ne bi završili još 300 godina. Mi bismo ponovo dočekali da prođe novih 500 godina pa da kažemo: “Bilo 500 pod Turcima, pa 500 pod Srbima da nismo mogli Hram Svetog Save da završimo” Nesposobni su. Razmišljaju samo o tome kako će njihovi džepovi da budu puni – kazao je Vučić.

Nakon bijesa i ljutnje, u roku od nekoliko sekundi promijenio je raspoloženje.

– Htedoh da kažem nešto teže, ali sam se setio da treba da budem finiji. Ja nisam tako fin kakav ponekad moram da budem – istaknuo je Vučić.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti