19.06.2024.
HomeNovostiVUČIĆ PONOVO DEMANTIRAO GLASINE: "Moj otac je Anđelko Vučić, a ne Fahri...

VUČIĆ PONOVO DEMANTIRAO GLASINE: “Moj otac je Anđelko Vučić, a ne Fahri Musliu!” (VIDEO)

“Kada sam raspisao izbore, zamolio sam sve aktere da učestvuju u fer borbi u kojoj će se nadmetati svojim programom, radom i rezultatima. Mi ćemo na to odgovoriti našim radom i boljitkom građana Srbije. Oni koji su preko svojih medija napali mene i moju porodicu, nisu napali samo nas, moju majku i mog oca već svaku srpsku porodicu. Oni žele da unište sve naše porodice i uništenje naše zemlje onako kako su to radili od 2000. do 2012. godine. Napisali su da sam demantovao da je izvesni gospodin Fahri Musliju moj otac, želeći da kažu da on to jeste. Ja sam ponosan na svog oca, mnogo je bolji od mene i mnogo toga sam od njega naučio. Ponosan sam na svoju majku i znam koliko je časna, poštena i odana bila i njemu i porodici i državi. Moj otac je Anđelko i ja ga volim beskrajno. Obećavam vam da ćemo sačuvati sve porodice u Srbiji i sačuvaćemo Srbiju od neodgovornih progonitelja koji bi da sruše sve što je ova zemlja napravila”, poručio je Vučić.

Beogradski dnevnik Danas, objavio je dan ranije tekst i fotografiju albanskog novinara Fahri Musliu za koga su neki neodogovorni spski mediji tvrdili da je biološki otac Alaksandar Vučića. List Danas piše kako Musliu već godinama trpi torturu zbog ove lažne vijesti.

“Kao da nije dovoljno to što mu tabloidi zagorčavaju život, tu je i Vučić koji malo-malo pa javno (potpuno nepotrebno) kaže kako mu Musliu nije otac“, piše Danas.

Fahri Musliu je albanski novinar koji je godinama bio zaposlen u Radio Televiziji Srbije, gdje je bila zaposlena i Angelina Vučić, majka predsjednika Srbije.

Musliu za Danas kaže da ne želi da komentariše to što ga je Vučić spomenuo, jer se, kako ističe, ne bavi klevetama čije god da su.

“Neka se Srbi i Albanci zabavljau glupostima pošto im je u krvi da se bave klevetama i tuđim životima”, kazao je Musliu za Danas.

Kako dodaje Musliu, “jadno je kad se političari i novinari bave izmišljotinama i klevetama zarad nekog ličnog, prljavog interesa i nemoći, ne misleći da time nanose uvredu i duševni bol drugim osobama koje se spominju”. 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti