22.07.2024.
HomeNovostiU Banja Luci novi protsti, stare poruke: Mile lopove!!!

U Banja Luci novi protsti, stare poruke: Mile lopove!!!

“Mile odlazi, Jelena je predsjednik”, kazao je lider PDP-a Branislav Borenović, dodajući da se ovo zove pobjeda naroda
Ovdje su hrabre Dobojlije, koje su rekle NE tiraniji”, kazala je Olivera Nedić iz PDP-a, a građani su uzvikivali “Jelena, Jelena”, Pobjeda pobjeda”, “Mile lopove”
– Nećete nas pokrasti ovaj put. Tražimo da se prebroje svi listići u vrećama”, kazao je zamjenik predsjednika SDS Milan Radović.
On je rekao da nema odustajanja dok se ne dokaže istina. “Dosta je! Na vašim krilima poslaćemo ih u političku penziju. nema više krađe glasova”, kazao je.
Nose transparent na kome piše “Neće ti proći”, a iz mase se uzvikuje “Mile lopove…”, “Jelena, Jelena…”, “Crvena bando”…
Građani iz cijele Republike Srpske okupili su na drugom velikom protestnom skupu u Banjaluci, uprkos raznim opstrukcijama i blokadama koje im je režim priredio, Odlučni su, kako kažu, da brane narodnu volju i dignu glas protiv krađe glasova, što je režim uradio u izbornoj noći u kasnim satima.
Jelena Trivić, prije početka mirne šetnje, pozvala građane na miran i dostojanstven protest.
“Vi ste ti koji branite narodnu volju iskazanu na izborima. Zajedno ćemo istrajati da dokažemi istinu”, kazala je.
Okupljanje je počelo u Parku Mladen Stojanović, odakle će krenuti mirnom šetnjom do Trga Krajine. gdje će im se obratiti predstavnici opozicije i Jelena Trivić, kandidat za predsjendika Republike Srpske, čiji glasovi su upisivani drugim kandidatima, a veliki broj glasačkih listića je proglašen nevažećim.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti