Tri državljana Srbije uhapšena u Banjaluci zbog krađa

0

Tri državljanina Srbije, T.R., D.R. i D.A. iz Pančeva, uhapšena su u Banjaluci zbog sumnje da su počinili više krađa na području Banjaluke, čime je pričinjena šteta od 2.500 KM.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici oštećeni je u petak prijavio da je iz trgovinske radnje u Banjaluci ukraden novčanik.

“Preduzimanjem operativnih mjera i radnji, utvrđeno je da su navedena lica na području Grada Banjaluka, tokom mjeseca marta i aprila tekuće godine počinila još četiri krivična djela krađa. Meta napada su bili novčanici i mobilni telefoni. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 2.500 КM”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Кod navedenih osoba pronađena je i oduzeta određena količina novca, kao i mobilni telefon, a za koje postoje osnovi sumnje da potiču iz navedenih krivičnih djela. Oduzeti predmeti će biti vraćeni vlasnicima.

S obzirom da se radi o državljanima Srbije, nakon završene kriminalističke obrade, uhapšeni su predati Službi za poslove sa strancima, Terenski Centar Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here