23.04.2024.
HomeNovostiTreći dan potrage za nestalom dvogodišnjom djevojčicom iz Bora

Treći dan potrage za nestalom dvogodišnjom djevojčicom iz Bora

Potraga za nestalom dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz Banjskog Polja kod Bora nastavlja se treći dan, a policija će provjeriti bazne stanice i izvršiti vještačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u periodu kada je djevojčica nestala.

Policija će ispitati i ljude koji su se nalazili u blizini neposredno prije ili nakon nestanka djevojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su potencijalno propušteni tokom tekuće istrage, javlja reporter Tanjuga.

end of list

Svi koji su bili u neposrednoj blizini Danke Ilić su pod sumnjom što, kako navodi Tanjugov reporter, ne znači da se smatraju krivim.

Prvi put aktiviran sistem ‘Pronađi me’

U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru kao i Gorska služba spašavanja te članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Ilić je nestala u ponedjeljak oko 13:45 i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem “Pronađi me” je u ponedjeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, djevojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti