Teorije zavjere: Zašto se mrtav Milošević i živ Vučić boje Novaka Đokovića?

0

Dragan Jovanović, poznati srbijanski novinar, kolumnista sedmičnika NIN, ekološki aktivista, nekadašnji savjetnik srbijanskog lidera Slobodana Miloševića, ekspert za teorije zavjere, autor više knjiga iz oblasti ekologije, romana, teoloških rasprava… nedavno je na jednoj televiziji u Srbiji upozorio na opasnosti koje Srbiji prijete od Novaka Đokovića.

Prema Jovanovićevim saznanjima, najbolji teniser svijeta se sprema, da se uz pomoć tajnih centara svjetske moći, nakon sportske karijere počne baviti politikom, kako bi ne samo naslijedio Aleksandra Vučića, nego ujedinio i obnovio prostor nekadašnje Jugoslavije.

“Ja sam gledao jednu televizijsku emisiju gde su gostovali Ivica Dačić i doktor Branimir Nestorović, u kojem je postavljeno pitanje da li je Novak Đoković reinkarnacija Nikole Tesle. Dačić i Nestorović su sa obe noge ušli u  tu tezu, a Dačić je imao celi elaborat na tu temu i bio je spreman da je brani i zastupa. Dr. Nestorović mu je uredno basirao. I to nije nimalo slučajno”, kazao je Jovanović.

“Naime, ja sam infromisan da je lani osnovana neregularna masonska loža koja se zove ‘Nikola Tesla’ koju ne priznaje nijedna od postojećih masonskih loža. Ta je loža osnovana da bi se Novak Đoković ponudio kao naslednik “malom Aleku” (Aleksandru Vučiću. op. S.B.). I ne samo to, nego da on bude ujedinitelj, o čemu pišem u NIN-u u kolumni pod naslovom, ‘Priprema terena za ujedinitelja’. Đoković treba da bude ujedinitelj tzv. ‘skraćene Jugoslavije’, bez Slovenije.

I zato on organizuje turnire u Hrvatskoj, u Banja Luci, Crnoj Gori, i, naravno, u Beogradu. On na taj način ‘pobija kočiće’ te, takozvane ‘skraćene Jugoslavije’ koja treba da vaskrene.

A mi znamo da je i Kraljevina Jugoslavija bila masonska tvorevina, i to manje-više niko i ne osporava. Tako da ta neka belosvetska masonerija  računajući na Srbe koji su zaluđeni Đokovićem, koji nas jeste proslavio, obnavlja Jugoslaviju. Njega su, pre svega njegov otac i njegov stric, koji su preambiciozni ljudi, kojima nije dovoljno što je on najbolji teniser na svetu, a koji imaju uticaj na Novaka, mleli, mleli, da uđe u tu priču.

Đoković se najpre oglasio da je protiv vakcine i to je govorilo odakle vetar duva i za šta oni njega spremaju. Potom se Đoković, zajedno sa Vladom Divcem i Peđom Stojakovićem oglasio protiv Trampove rasističke politike. Meni nije čudno, jer sav taj veliki sport, basket, tenis, to drže američki Jevreji. I Đoković je, na neki način, produkt američkih Jevreja.

Tako se pokazuje da u tom velikom sportu stoji duboka država koja je jako moćna zato što su te njene mega zvede opijum za narod. Ja pokušavam da ih obeshrabrim da odustanu od te ideje. Ako se Đoković zaista pojavi kao Ujedinitelj, ja nisam siguran da ta njegova misija neće proći. Ja strepim da će proći. Jer, Srbi znaju često da budu ovce”.

Dragan Jovanović se osvrnuo i na jednog drugog velikog čovjeka sa prostora bviše Jugoslavije, Nikolu Teslu. On je rekao da je zgrožen time da je Đokovič svome psu dao ime “Tesla”.

“Pazite, on je svog psa nazvao Tesla. To je vrhunac jedne drskosti koja nije bez podloge, jer je njemu javljeno da je on reinkarnacija Tesle, Tako da on u svojoj glavi misli, da ako je psu dao ime Tesla, a on volio svog kućnog ljubimca, znači da je Nikola Tesla njegov kućni ljubimac.

Srbi pred Đokovićem padaju na kolena. Ali, Srbi i pred Nikolom Teslom padaju na kolena. Srbi ne znaju nešto što se zna u visokim krugovima duboke države. Tesla je svoje zrake smrti prodao Staljinu za 25 hiljada dolara. On je čak prisustvovao Hitlerovim ezoterijskim seansama, gde je mogao prisustvovati samo uzak krug Hitlerovih prijatelja.

Kada se doznalo da je Tesla prodao svoje smrtonosne zrake i Hitleru i Staljinu, on je morao da beži za Amaeriku”, kazao je novinar Dragan Jovanović u televizijskom intervjuu.