18.05.2024.
HomeNovostiStrašno!Muškarac namjerno širio korona virus

Strašno!Muškarac namjerno širio korona virus

Muškarac iz japanskog grada Gamagorija, nakon što je otkrio da je zaražen virusom korona, riješio je da ga proširi. Iako nije imao simptome virusa, on se testirao jer su njegovi roditelji oboljeli i ustanovilo se da je i on zaražen, zbog čega mu je savjetovano da ostane u kući dok mu se ne nađe smještaj u nekoj zdravstvenoj ustanovi, piše britanski Indipendent.

Međutim, umjesto u izolaciju, on je riješio da ode u lokalne barove, a jednom članu porodice je prilikom izlaska rekao da ide da širi virus. Najprije je uzeo taksi i otišao do jednog kafića, a zatim se pješke uputio u drugi gdje je popio nekoliko pića i jeo, a u napadu iskrenosti jednom je gostu priznao da ima korona virus. Zabrinuti građanin tada je na tu činjenicu upozorio osoblje kafića, koje je smjesta pozvalo epidemiologe, a ubrzo je došla policija u zaštitnim odjelima, ali zaraženi muškarac se već odvezao taksijem kući. Dan kasnije on je završio u karantinu, a dva bara su dezinfikovana i njihovo osoblje poslato na testiranje.

Gradonačelnik Gamagoria Tosiaki Suzuki izvinio se građanima i istakao da je tužno što taj muškarac nije ostao kod kuće i da se pridržava ljekarskih savjeta. (Tanjug) |

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti