Stanivuković u Dodikovoj “pokretnoj bolnici”: Ovo je jedan lošiji predizborni šator

0

Nakon što je prethodnih dana obišao voćnjak u vlasništvu porodice Dodik, narodni poslanik Draško Stanivuković danas je posjetio prvu mobilnu Covid-bolnicu, razapetu u Zalužanima kod Banje Luke, koja je plaćena 4,5 miliona maraka iz džepa građana, piše RTV BN.

“Na ovaj obilazak imam pravo kao narodni poslanik, da vidim šta je to vlast kupila i koliko našeg novca je utrošeno”, objašnjava Stanivuković dok obilazi ogromni šator, koji je postavljen na livadi.

Videosnimak obilska lokacije, gdje je trebalo da bude mobilna Covid-bolnica, Stanivuković je emitovao na društvenim mrežama.

Umjesto mobilne bolnice, zatekao je ogroman šator.

“Šta vidimo, travu, ceradu i šipke…Za ne povjerovati, i ovo je plaćeno 4,5 miliona našeg novca”, rekao je Stanivuković dok se kretao unutar šatora, koji njega podsjeća na šatore predviđene za predizbornu kampanju ili neku svadbu…

“Ovo je zaista ogroman kriminal…Ne mogu reći da je u pitanju kriminal decenije, jer u ovoj zemlji je toliko kriminala da je teško reći koji je veći od kojeg”, rekao je Stanivuković, najavivši podnošenje krivičnih prijava protiv svih onih koji su učestvovali u ovoj pljački.

Pogledajte šta je Stanivuković našao na mjestu gdje je trebalo da bude monitrana mobilna Covid-bolnica u Republici Srpskoj: Klikni ovdje