21.06.2024.
HomeNovostiStanivuković prošetao Dodikovim voćnjakom, snimao traktor i tražio Gazdu da mu uruči...

Stanivuković prošetao Dodikovim voćnjakom, snimao traktor i tražio Gazdu da mu uruči priznanje (VIDEO)

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS Draško Stanivuković, upao je danas na privatni posjed porodice Dodik, pište ATV.

On je upao na privatni posjed preduzeća “Fruit Eco” iz Gradiške, čiji je suvlasnik Igor Dodik, sin srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Stanivuković je uz pomoć saradnika neovlašteno ušao i snimao voćnjak u Gornjim Podgradcima. Ni nakon upozorenja zaposlenih nije želio da ode, već je u društvu Ivana Begića, predsjednika Mladih PDP-a, nastavio snimanje i uzurpaciju privatnog posjeda.

Tom prilikom se ponašao nedolično. Nije nosio zaštitnu opremu, jasno propisanu mjeru nadležnih organa, dok je čitavo vrijeme pokušavao da fotografiše privatan posjed.

Stanivuković je navodno koristio dron kako bi snimio posjed, dok je pod znakom pitanja da li je imao odgovarajuću dozvolu, zakonom propisanu, za korištenje istog, piše ATV.

Nakon informacije da je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Draško Stanivuković, upao na privatni posjed porodice Dodik kontaktirali smo Stanivukovića koji kaže da nije upao na imanje Igora Dodika, inače sina srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, već došao kako bi mu uručio zahvalnicu.

“Ja sam kao narodni poslanik odlučio pokrenuti veliku akciju, a to je podjela zahvalnica firmama koji su uzele hiljade u doba koronavirusa i prva je firma “Fruit eko”. To je voćnjak Igora Dodika i ja sam došao da dostavim tu zahvalnicu.

Na njoj piše “Nagrada i priznanje što uzimate iz budžeta od gradjana Republike Srpske”. Bio je tu dron koji je snimio imanje veličine pola Banjaluke. Vrata voćnjaka su bila otvorena i kulturno sam došao do upravne zgrade kao slobodan čovjek. Sreo sam radnika koji je počeo da dobacuje i koji mi je rekao Draško ovo je privatno. Rekao sam možda u vašem.

Odnio sam zahvalnicu i pronašao traktor na koji sam ostavio zahvalnicu. Predsjednička porodica dobila traktor. To nigdje u svijetu nema. Dobiti podsticaj za traktor. Svi mali voćnjaci mogu stati u taj jedan. Danas sam obišao batin voćnjak, a sutra sekin, a onda idem ostalim bratsko sestrinskim firmama da uručim zahvalnice”, rekao je Stanivuković.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti