23.07.2024.
HomeNovostiStanivuković postao litijaš i pučista u Crnoj Gori: Ne može ništa Dodiku,...

Stanivuković postao litijaš i pučista u Crnoj Gori: Ne može ništa Dodiku, pa udara na Milu Đukanovića

Stanivukovićev domaćin u Crnoj Gori je Vladislav Dajković, radikalni prosrpski političar i funkcioner Prave Crne Gore, koji je na svom Twitteru, kombinirajući ćirilicu i latinicu, napisao: “Na mladima svijet ostaje. Stigao mi je Draško Stanivuković, drug i saborac iz naše Republike Srpske. Njegova prva želja je bila da obiđe našu najveću svetinju, manastir Ostrog. A nakon toga, zna se – pravac na litiju.

A na litiju je Dajković odveo Stanivukovića u Nikšić, gdje su šetali s hiljadama drugih “boraca za svetinje” i protiv “izajničke vlasti” Mila Đukanovića.

Na videozapisu na YouTtubeu Stanivuković je, šetajući ulicama Nikišića, kazao da je došao da podrži svoj narod i najavio da u “nedjelju ovdje očekuju velike padavine“.

U nedjelju, 30. augusta, u Crnoj Gori se održavaju izbori koji će biti do sada najveći izazov za predsjednika Mila Đukanovića i njegovu Demokratsku partija socijalista, koja je na vlasti skoro 30 godina. Kampanja koju protiv njega vode protivnici, uglavnom iz prosrpske opozicije, potpomognute iz Beograda i Moskve, nikada nije trajala duže, nikada nije bila žešća, organiziranija i samouvjerenija. Kampanja za rušenje Đukanovića orkestrirano se, osim u Crnoj Gori, vodi i u Srbiji, Republici Srpskoj, dijelovima Kosova i u nju su uključeni ne samo predstavnici vlasti nego i opozicije, što potvrđuje i slučaj Draška Stanivukovića.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti