Putinova ljubavnica pojavila se prvi put u javnosti, a njezin izgled potaknuo brojna pitanja

0

 

Navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina (69), bivša gimnastičarka Alina Kabajeva (38) vodila je domoljubni baletni festival gimnastike.

Nakon glasina da se skriva u privatnoj kućici u Švicarskoj ili sibirskom nuklearnom bunkeru, po prvi put se pojavila u javnosti nakon što je Rusija napala Ukrajinu.

Zlatna olimpijka bila je odjevena u ružičastu haljinu na preklop s bijelim cvjetićima dok je pozirala s djevojčicama. U pozadini su svirale domoljubne pjesme, a oko njih je bio ispisan simbol z.

Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku obitelj. Svaka obitelj ima svoju ratnu priču. I ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno – rekla je Alina

Osim prvog pojavljivanja u javnosti, mediji su primijetili da Kabajeva izgleda mnogo drukčije nego prije i da je očito nešto popravila na licu.

Nedavne fotografije Kabaeve na jednom događaju u Moskvi potaknule su nagađanja da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog hirurga kao Putin, prenosi Daily Mail.

– Nešto se stvarno promijenilo na licu Kabaeve… legendarna sportašica bila je osjetno ljepša – napisao je ruski Cosmopolitan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here