22.07.2024.
HomeNovostiPucanje mosta: Dvije žene poginule, 10 povrijeđenih u bolnici u Čačku

Pucanje mosta: Dvije žene poginule, 10 povrijeđenih u bolnici u Čačku

Dvije ženske osobe srednjih godina preminule su na licu mjesta prilikom pucanja visećeg mosta u Ovčarskoj banji, a desetoro povrijeđenih trenutno je smješteno u bolnicu u Čačku.

To je potvrdio Igor Kostić, doktor čačanske bolnice, koji je rekao da je u ovu bolnicu do sada prevezeno 12 pacijenata, uključujući i dva smrtno stradala.

“Od 12 pacijenata dvije osobe ženskog pola su egzitirale (umrle) na licu mjesta. Pokušana je odmah reanimacija istih u sanitetu, a potom u našoj prijemnoj službi. Nažalost, nije moglo da dođe ni do kakvog dobrog ishoda. Osobe su ženskog pola, srednjih godina”, rekao je Kostić.

Kada su u pitanju ostali povrijeđeni koji su prevezeni u bolnicu u Čačak, Kostić ističe da su oni trenutno na ispitivanjima i da im se ukazuje sva neophodna pomoć.

“Od deset pacijenata, tri su osobe koje imaju teške tjelesne povrede. Jedna osoba je smještena u Jedinicu intenzivne nege. Sve osobe su smještene u čačansku bolnicu, na Odjeljenju ortopedije i Odjeljenju hirurgije. Uglavnom se radi o lakim tjelesnim povredama za sedam osoba i uglavnom su to povrede oko motornog sistema, a zadržani su i zbog razloga što su proveli duže vrijeme u hladnoj vodi”, naveo je Kostić.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti