21.07.2024.
HomeSvijetPROCURIO ŠOKANTAN E-MAIL RUSKOG OBAVJEŠTAJCA: "Putin boluje od Parkinsona i karcinoma, kljukaju...

PROCURIO ŠOKANTAN E-MAIL RUSKOG OBAVJEŠTAJCA: “Putin boluje od Parkinsona i karcinoma, kljukaju ga steroidima!”

Britanski The Sun je objavio da su procurili špijunski dokumenti iz kojih proizlazi da ruski predsjednik Vladimir Putin ima rani stadij Parkinsonove bolesti i rak gušterače.

Glasine o Putinovom lošem zdravstvenom stanju kruže godinama, a zapadne obavještajne službe ranije su sugerirale da ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

The Sun sada tvrdi da je imao uvid u mailove u kojima ruski obavještajni izvor blizak Kremlju tvrdi da su Putinu dijagnosticiran rani stadij Parkinsonove bolesti i rak gušterače, kao i da su se pojavile glasine da Putin ima i rak prostate.

“Ima rani stadij Parkinsonove, ali već napreduje”

“Mogu potvrditi da mu je dijagnosticiran rani stadij Parkinsonove bolesti, ali već napreduje. Ova činjenica će se na sve moguće načine negirati i skrivati”, piše u mailu.

“Putinu redovito daju više vrsta teških steroida i inovativne injekcije protiv bolova kako bi se zaustavilo širenje raka gušterače koji mu je nedavno dijagnosticiran”, piše navodni ruski obavještajni izvor blizak Kremlju.

“To ne uzrokuje samo jaku bol nego i natečenost lica i druge nuspojave – uključujući gubitke pamćenja. Među ljudima koji su bliski Putinu kruže glasine da osim raka gušterače, koji se postupno širi, ima i rak prostate”, piše u mailu, navodi The Sun.

Dužnosnici Kremlja su uvijek dosad poricali da nešto nije u redu sa zdravljem Vladimira Putina.

Dopisnik Kyiv Posta Jason Jay Smart ranije je tvrdio da “videosnimke koje su objavile ruske vladine vijesti na Putinovoj ruci pokazuju nešto što bi mogli biti tragovi infuzije”.

Također je naveo da je Moskva objavila dva videa – jedan s vodenim žigom koji navodno maskira Putinovu ruku i drugi koji ih uopće ne prikazuje. Ruski državni mediji su izbrisali snimku, čime su se dodatno potaknule špekulacije.

The Sun podsjeća i na video koji, kako se čini, pokazuje da su se Putinu ruke nekontrolirano tresle za vrijeme susreta s bjeloruskim predsjednikom Aleksandrom Lukašenkom u Kremlju.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti