20.06.2024.
HomeNovostiBrutalni starac s čekićem: Slobodan Vasiljević zadao 36 udaraca šalterskoj službenici u...

Brutalni starac s čekićem: Slobodan Vasiljević zadao 36 udaraca šalterskoj službenici u Tuzli

Zaposlenica PIO/MIO – Kantonalne administrativne službe Tuzla J. I., koja je jučer zadobila teške tjelesne povrede u napadu muškarca Đ. V. na njenom radnom mjestu, nije životno ugrožena, potvrđeno je medijima iz Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla.

Povrijeđena J. I., kojoj je napadač zadao više udaraca čekićem, trenutno je smještena u Kliniku za neurohirurgiju i u stabilnom je zdravstvenom stanju.

Podsjećamo, Đ. V. (71) čekićem je napao zaposlenicu PIO/MIO u Tuzli, a nakon što ga savladao zaštitar u toj instituciji, on je i uhapšen.

Prema nezvaničnim informacijama kojima raspolažu u Federalnom zavodu PIO/MIO, napadač je njihovoj zaposlenici u Tuzli zadao 36 udaraca čekićem, a motivi za napad za sada nisu poznati.

– Napadač na našu kolegicu je izvjesni Slobodan Vasiljević, koji joj je zadao 36 udaraca čekićem. Nismo upoznati u ovom trenutku da dotični ima kod nas otvoren predmet ili da je indirektno vezan za neki drugi predmet. Napadač je bez ikakvog zahtjeva ili neke primjedbe prišao zaposlenici i počeo je tući. Federalni zavod PIO/MIO sve ovo vrijeme nastoji na najkvalitetniji mogući način biti od koristi našim korisnicima, a u toj misiji ćemo sasvim sigurno nastaviti. Našoj zaposlenici želimo brz oporavak te se nadamo da će nadležne institucije na pravi način sankcionirati ovaj nasilni akt – poručili su iz Federalnog zavoda PIO/MIO.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti