20.06.2024.
HomeNovostiOtac nestalog mladića iz Splita ne vjeruje da je pao u rijeku:...

Otac nestalog mladića iz Splita ne vjeruje da je pao u rijeku: ‘Trenirao je vaterpolo, to ne dolazi u obzir

Ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja’, kaže otac mladića

Počinje četvrti dan intenzivne potrage za 27-godišnjim Splićaninom Matejom Perišom, koji je oko 2,30 sati nestao iz beogradskog kluba Gotik, nakon čega mu se gubi svaki trag. Nestanak su policiji u 18 sati idućeg dana prijavili prijatelji, s kojima je stigao u glavni grad Srbije na proslavu Nove godine.

“Policijski službenici od trenutka prijave o nestanku, u skladu sa zakonom, poduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska nestalog mladića i intenzivno tragaju za njim. U potragu za M.P. uključeni su policijski službenici iz više organizacijskih uprava Ministarstva unutarnjih poslova Srbije”, priopćio je MUP Srbije.

Prema pisanju Blica, dvije su verzije nestanka mladog Splićanina. Prva je da je Matej izašao iz Gotika obaviti nuždu i pao preko ograde u rijeku. Neslužbene informacije govore kako su ga nadzorne kamere snimile kod pristaništa za brodove, lijevo od ulaza u klub. No snimke nisu najjasnije zbog magle koja je bila te noći. Po drugoj verziji, koja se zasad smatra tek špekulacijom, Matej je snimljen idućeg dana u centru grada kako pokušava uloviti taksi.

U Beograd je iz Splita stigao i njegov otac Nenad Periš. On ne vjeruje u mogućnost da mu se sin utopio u rijeci.

“Matej je trenirao vaterpolo, bio je izrazito jak momak, sportaš, nepušač… Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondicija, znanje o plivanju i vještine, ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja”, rekao je Periš za Kurir.

U Beogradu, kaza je za RTL Danas, ostaje dok to bude potrebno. “Vjerujte mi, ja i moja obitelj jako ispaštamo ovih dana. Nadam se da će sve biti dobro”, zaključio je.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti